M

Copyright 2023 Voetbalschool Diemen. Alle rechten voorbehouden. Website door Cairocks Webdesign

Over ons

Bij VBS Diemen richten wij ons op het ontwikkelen van de technische vaardigheden van onze spelers. Onze trainingen zijn ontworpen om de balbehandeling, passing, dribbelen en schieten te verbeteren.

Wij geloven in het belang van het ontwikkelen van de juiste technieken en vaardigheden op jonge leeftijd, zodat onze spelers een solide basis hebben voor de rest van hun voetbalcarrière. Daarnaast besteden wij aandacht aan de fysieke ontwikkeling van onze spelers, door middel van oefeningen gericht op snelheid, coördinatie en kracht.

Onze trainers zijn gepassioneerd en toegewijd en werken nauw samen met onze spelers om hun potentieel te bereiken. Bij VBS Diemen gaat het om meer dan alleen voetbal, wij willen onze spelers ook leren om samen te werken, respectvol te zijn en plezier te hebben. Kom langs voor een gratis proeftraining en ontdek zelf hoe leuk en leerzaam voetbal kan zijn!

contact

We staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van het juiste lespakket voor jouw kind. Wil je meer informatie over onze pakketten? Geen probleem!

Klik eenvoudig op de knop “Bekijk ons aanbod” hieronder en ontdek alle details van ons diverse aanbod.

Als je nog specifieke vragen hebt of persoonlijk advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel ons direct. We kijken ernaar uit om je te helpen en je kind te verwelkomen bij onze voetbalschool!

5 + 7 =